PERSONAL SHOP.

Graag bieden wij u de mogelijkheid producten te bestellen uit de PERSONAL SHOP. 

Om producten te bestellen, belt u naar 06 504 774 30 of mail naar info@personalpedicure.nl

De bestelling wordt verzonden per pakketpost, Post NL, de verzendkosten zijn € 6,95.

Bent u woonachting in de Bollenstreek, dan kunnen wij uw besteling ook persoonlijk bij u thuis afleveren. De kosten zijn € 5,00.

Voor Noordwijk, Noordwijkerhout en Voorhout geldt gratis aflevering aan huis bij een bestelling van € 50,00 of hoger.

U kunt contant betalen of het totaalbedrag overmaken (o.v.v. uw naam + adres) naar bankrekeningnummer NL32ABNA 0573804648 t.n.v. PERSONAL PEDICURE.

Producten voor nagels en nagelomgeving.

INM PrepStep Nail Dehydrator is een nagelontvetter. Zorgt ook voor reiniging van het nageloppervlak.
INM Clear Bond Basecoat is een sneldrogende basecoat. Beschermt de nagels ook tegen splijten of scheuren.
INM Out The Door Topcoat is een sneldrogende topcoat. Beschermt de nagels, voorkomt vergeling en zorgt voor een high gloss finish.
INM Premium Oil is een conditioner in de vorm van een olie. Verzorgend voor nagels, nagelriemen en huid.

Inhoud 15 ml.     € 10,00 per stuk


Kalknagelolie

Deze kalknagelolie is een mengsel van etherische oliën en is geschikt voor behandelen van kalk/schimmelnagels. De olie is bacteriedodend, schimmelwerend en antiseptisch (tegen infecties). Ingrediënten: Citroeneucalyptus, Eucalyptus, Lavendel, Citroen, Marjolein, en Kruidnagel in een basis van 1e klas koudgeperste olijfolie. 2x of meer per dag aanbrengen. Gemakkelijk aan te brengen door de spateldop in flesje.

Inhoud 10 ml.     € 8,50


Voetverzorgingsproducten.

LCN Foot Care - Prickly Pear Foot Cream

Deze lichte, maar tegelijkertijd intensief verzorgende voetcrème verwent de huid met stoffen uit de Cactusvijg en verzorgende Amandelolie. De crème trekt snel in, hydrateert intensief en werkt dankzij Farnesol plus ® ook deodoriserend.

Inhoud 100 ml.     € 10,00 LCN Foot Care - Urea 40% Chapped Skin Cream

Deze crème vermindert op bijzonder snelle en effectieve wijze eelt met behulp van fruitzuren. Verder bevat de crème kalmerende panthenol, verzorgende bijenwas en ontstekingsremmende salie.

Inhoud 100 ml.     € 10,00 LCN Foot Care - Mousse Sensitive

Zeer intensief verzorgende schuim voor de zeer droge, gesprongen en gevoelige huid. Bij sterke eeltvorming ook te gebruiken. Bevat 10% urea welke de waterbinding in de hoornhuid verhoogt. De hoornhuid wordt hierdoor zachter en soepel. Bevat speciale complex van werkzame stoffen zoals zonnebloemolie, argaanolie, blaasjeswingerd en echiumolie. Deze mousse voorkomt huidirritaties en werkt kalmerend.

Inhoud 100 ml.     € 12,50


LCN Foot Care - Chapped Skin Balm (klovenzalf)

Bevat kamille-extract en vitamine B. Deze crème is speciaal voor ruwe, droge, gesprongen en gekloofde huid. Het maakt de huid weer soepel en zacht en voorkomt overmatige eeltvorming aan de hielen. Dagelijks op het aangedane huidgebied aanbrengen.

Inhoud 50 ml.     € 12,50

LCN Foot Care - Pedifresh

Deodoriserende voetspray. Bevat allantoïne en bisabolol. Een verfrissende voetspray welke naar behoefte gebruikt kan worden. Men kan deze spray ook in de sokken en/of schoenen verstuiven.

Inhoud 100 ml.     € 12,50

 

LCN Foot Care - Mykosept spray (voor schimmelnagels/infectie)

Deze oplossing bevat kamille en panthenol en is speciaal ontwikkeld om schimmelinfecties te voorkomen of te bestrijden. Het volstaat om enkele druppels tussen de tenen en op de teennagel aan te brengen.

Inhoud 50 ml.     € 12,50


 

LCN Foot Care - Basic Cream

Deze neutrale crème op basis van natuurlijke oliën bevat perzikpitolie, bijenwas en vitamine E. De samenstelling van deze actieve ingrediënten zorgt voor een optimale opname van de huid. Gemakkelijk in gebruik door het pompje.

Inhoud 250 ml.     € 25,00

 

Huidverzorging.

Sabai Olie

Sabai olie wordt gemaakt volgens traditioneel recept van verzorgende olie met extracten van Jasmijn en Lotusbloem. Deze olie verzacht bij huidaandoeningen, zoals eczeem en psoriasis. Schilfers worden minder waardoor de huid er natuurlijker en rustiger uitziet.Eelt wordt onmiddelijk zacht. De olie trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. Ook te gebruiken als handverzorging en bodylotion tegen droge huid na bad, douche, zon of zonnebank.

Inhoud 60 ml.     € 7,50 

Cadeau artikelen.

Wij verkopen ook cadeaubonnen! Verkrijgbaar in € 5,00 / € 10,00 / € 25,00. Leuk om te vragen of weg te geven. Het wordt altijd mooi verpakt als cadeaupakket met vele extra's als verrassing!